Chic Antique - Grimaud Bord H91 / L76 / B36 cm natur drop

4549 SEK
Beställningsvara. Leveranstid 7-28 dagar

 

Leverans inom 1-3 helgfria vardagar. (Gäller ej beställningsvaror)

 

 

 Vi erbjuder dig en trygg & säker handel

 Frakt 79 kr

Art. nr: 389805

Höjd: 91 cm

Längd: 76 cm

Bredd: 36 cm

 

Fantastiskt Grimaud bord, som är handgjort av återvunnet trä på vackraste sätt.

Bordet fångar omedelbart ögat och med sitt mångsidiga utseende kan den passa in i de allra flesta interiörer. Du kan använda bordet som ett konsolbord för dina favoritsaker, lampor mm.

Grimaud-kollektionen är en samling unika föremål - gamla artefakter och föremål gjorda av vackert patinerat återvunnet trä. Och det hjälper till att tillföra både värme, själ och historia till hemmet. Kollektionen innehåller vacker inredning och möbler. Samma för alla Grmaud är att du kan se spår och märken från dess tidigare liv och syfte. 

Observera att alla Grimaud-artiklar är unika och ingen är den andra lik. Det gör att de kan variera i design, storlek och träslag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Chic Antique är ett danskt märke och är idag ett framgångsrikt grossistföretag som erbjuder ett brett utbud av brukskonst, som håller fast vid själen "Chic Antique" från de franska marknaderna. Exklusiva och unika inrednings- och brukskonstprodukter för kök, bad, trädgård, möbler och textilier, som produceras av en rad duktiga tillverkare.

Chic Antique är symbolen för fransk lantlig stil med ett rustikt uttryck kombinerat med fina detaljer och mycket fransk romantik och charm.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: