Vitrinskåp med 8 dörrar / hyllor H195 / L220 / B55 cm vit

29985 SEK
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar

 

Leverans inom 1-3 helgfria vardagar. (Gäller ej beställningsvaror)

 

 

 Vi erbjuder dig en trygg & säker handel

 Frakt 79 kr

Art. nr: 373926

Höjd: 195 cm
Bredd: 220 cm
Djup: 55 cm

Färg: Vit

Material: poppel, fanér och glas

6 hyllor

 

Om du drömmer om ett stort och stilfullt vitrinskåp som kan förvandla ditt hem till en oas av skönhet och harmoni, då har du hittat det perfekta skåpet. Detta vitrinskåp från Chic Antique är ett mästerverk av hantverk och design, som kombinerar kvalitet, funktionalitet och estetik på ett enastående sätt. Skåpet är tillverkat av poppel, fanér och glas, och har en elegant färg som ger det en sofistikerad och tidlös look. Skåpet har åtta dörrar med glasrutor som låter dig visa upp dina älskade föremål på ett smakfullt sätt. Du kan fylla skåpet med dina favoritböcker, ditt finaste porslin, dina mest värdefulla konstverk eller andra saker som speglar din personlighet och stil. Skåpet har också sex hyllplan, så att du kan skapa den perfekta ordningen och balansen i ditt hem. Skåpet har en vaxolja-behandling som ger det en vacker lyster och skyddar det mot slitage. Skåpet har en höjd på 195 cm, en bredd på 220 cm och ett djup på 55 cm, vilket gör det till ett imponerande och praktiskt möbel som passar in i alla rum. Skåpet är en vara som levereras direkt till din dörr, skåpet levereras i 2 delar som är färdigmonterade, så att du slipper oroa dig för transport och montering. Chic Antique är ett danskt märke som inspireras av den franska lantliga stilen med ett rustikt uttryck och romantiska detaljer. Med detta vitrinskåp kan du skapa en charmig och personlig atmosfär i ditt hem, som får dig att känna dig lycklig och nöjd varje dag .

 

 

 

 

 

 

 

Chic Antique är ett danskt märke och är idag ett framgångsrikt grossistföretag som erbjuder ett brett utbud av brukskonst, som håller fast vid själen "Chic Antique" från de franska marknaderna. Exklusiva och unika inrednings- och brukskonstprodukter för kök, bad, trädgård, möbler och textilier, som produceras av en rad duktiga tillverkare.

Chic Antique är symbolen för fransk lantlig stil med ett rustikt uttryck kombinerat med fina detaljer och mycket fransk romantik och charm.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: